Skip to main content

Κόροιβος – Μεγαρίδα: Με… φόρα για την δεύτερη νίκη

Κόροιβος και Μεγαρίδα κοντράρονται το Σάββατο (17:00), για την 4η αγωνιστική της Elite League, με στόχο την δεύτερη νίκη τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Προερχόμενες αμφότερες από σπουδαίες νίκες απέναντι σε Πανερυθραϊκό και Αμύντα αντίστοιχα, Κόροιβος και Μεγαρίδα κοντράρονται το Σάββατο (17:00) στην Αμαλιάδα για την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν διεκδικώντας τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

«Κανένας αγώνας στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν δεν είναι εύκολος, και για αυτό τον λόγο κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, με σεβασμό στον κάθε αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και μοναδικός στόχος για εμάς είναι η νίκη», δήλωσε ο φόργουορντ της ομάδας, Πέτρος Νοέας.

«Θέλουμε να κεφαλαιοποιήσουμε την εκτός έδρας νίκη που κάναμε το περασμένο Σάββατο και προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα όλη την εβδομάδα για αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας το Σάββατο, για να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο 35χρονος άσος.

Στον αντίποδα, η Μεγαρίδα μετά την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην κατηγορία, με 69-67 επί του Αμύντα, δεν θέλει να μείνει… εκεί. Ο Βασίλης Ζαρκαδούλας έδωσε το σύνθημα.

«Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι στην Αμαλιάδα απέναντι στον Κόροιβο που πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Ερυθραία. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, ενώ προερχόμαστε από μια ιστορική νίκη που ήταν και η πρώτη μας στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δεύτερή μας νίκη στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν», τόνισε ο 22χρονος γκαρντ.