Skip to main content

Κωνσταντακόπουλος: «Δεν πρέπει να σταθούμε στις δύο ήττες της Καβάλας»

Ο Τρίτωνας υποδέχεται την Καβάλα, με τον Θάνο Κωνσταντακόπουλο, συνεργάτη του Μιχάλη Μιχελάκη, να μιλά για την αναμέτρηση του κλειστού του Στρέφη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Τρίτωνας είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με την Καβάλα στο κλειστό του Στρέφη, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/hellenicbf) αύριο (22/10) στις 17.00, για την 3η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Τρίτωνας βρίσκεται στο γκρουπ των αήττητων μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ αντίθετα η Καβάλα δεν έχει νιώσει ακόμη τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι κάτι όμως που δεν ξεγελά τον Θάνο Κωνσταντακόπουλο, συνεργάτη του Μιχάλη Μιχελάκου στον πάγκο της ομάδας: «Παίζουμε με την Καβάλα, μια ιστορική ομάδα που απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σύνολο της από νεαρά παιδιά με την εξαίρεση των δύο ξένων που έχει αποκτήσει. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές έπαιξε με δύο πολύ καλές ομάδες, το Αγρίνιο και το Ψυχικό και μετρά δύο ήττες. Δεν πρέπει να σταθούμε στις δύο ήττες όμως, γιατί είχε δύσκολο πρόγραμμα. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό, να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις τόσο καιρό και δεν θα έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν στην κατηγορία. Η Καβάλα νίκησε εντός έδρας την τελευταία φορά (30/3/2022) με 86-73, ενώ ο Τρίτωνας είχε νικήσει τις δύο προηγούμενες: Εντός με 86-71 και εκτός με 91-76.

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Καβάλα Αναστόπουλος Αντ.-Καλογερόπουλος Φ.-Ρίζος (Διμπινούδης)

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ