Skip to main content

Elite League – Πρώτο ραντεβού για Ερμή και Μαρούσι

Ερμής και Μαρούσι συγκρούονται για την 3η αγωνιστική της Elite League και οι Τάταρης, Πάππος και Παπαγεωργόπουλος μιλούν για την αναμέτρηση του Σχηματαρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται το Μαρούσι στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στην κατηγορία. Θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν με τον Ερμή να μετρά μία νίκη μία ήττες στις δύο πρώτες μέρες του πρωταθλήματος και το Μαρούσι να βρίσκεται στο 2-0.

Ο Διονύσης Τάταρης του Ερμή Σχηματαρίου τόνισε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ένα παιχνίδι με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Αμαρουσίου. Θα παίξουμε με πολύ σεβασμό αλλά δίχως φόβο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη Στο μυαλό μας. Θέλω να δω ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο, μία γιορτινή ατμόσφαιρα που νικητής θα είναι το μπάσκετ».

Ο συμπαίκτης του, Χρήστος Πάππος, πρόσθεσε: «Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο μια ιστορική ομάδα όπως είναι το Μαρούσι, από κει κ πέρα είμαστε μέσα στην έδρα,και αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη  αφού έχουμε δείξει πόσο ανταγωνιστικοί  είμαστε και θα παρουσιαστούμε στο 100%  με τον κόσμο στο πλευρό μας για την νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα πολ’υ ωραίο παιχνίδι μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα”.

Για το Μαρούσι, ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, σημείωσε: “Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο μία νεοφώτιστη ομάδα, τον Ερμή Σχηματαρίου. Μία ομάδα με έμπειρους και καλούς παίκτες. Αρκετοί μάλιστα είναι γνώστες της κατηγορίας και όχι μόνο. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο και τις οδηγίες των προπονητών μας για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη, παίζοντας παράλληλα και όμορφο μπάσκετ”.