Skip to main content

Καρδίτσα - Ντεμπούτο Μπουρούση με Πανερυθραϊκό

Ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό το Σάββατο (23/10, 17:00), με το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της Θεσσαλικής ομάδας να είναι ξεχωριστό, καθώς σε αυτό θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Καρδίτσας, ο Γιάννης Μπουρούσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣ Καρδίτσας:

«Με το Γιάννη Μπουρούση στο παρκέ, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) τον Πανερυθραϊκό

Το πρώτο της εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, δίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας.

Μετά από δεκαεννιά μήνες, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας υποδέχεται φιλάθλους για αγώνα πρωταθλήματος.

Πρώτο εντός έδρας ματς, αλλά και πρεμιέρα του Γιάννη Μπουρούση με τη φανέλα της ομάδας. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στο Αγρίνιο και θα κάνει το Σάββατο την πρώτη του εμφάνιση, μπαίνοντας σταδιακά σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, θα βρει απέναντί του τον Πανερυθραϊκό, μια ανανεωμένη και ικανή ομάδα, που στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν έδειξε την ισχύ της, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 82-58 του Κόροιβου Αμαλιάδας. Με τον Δημήτρη Χουχουλή για περισσότερες από δυο δεκαετίες στον πάγκο της ομάδας, η ομάδα της Νέας Ερυθραίας φέτος ανανέωσε το ρόστερ της, προσθέτοντας ενέργεια και ταλέντο με αρκετούς νέους παίκτες και δείχνει πως θα είναι και φέτος, μεταξύ των διεκδικητών της εισόδου στα πλέι οφ.

Από την άλλη μεριά, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας προέρχεται επίσης από νίκη, καθώς επικράτησε στο Αγρίνιο με 61-78, δείχνοντας, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, πως φέτος έχει τις δυνατότητες να κοιτά ψηλά.

Στις 5 μ.μ. ο αγώνας

Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Πουρσανίδης, Ελευθεριάδης και Δέλλας.

Πρόσβαση στο γήπεδο

Με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η μέγιστη χωρητικότητα είναι πλέον 70 %, ενώ όλοι οι ενήλικες (άνω των 18) φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Οι φίλαθλοι κάτω των 18 ετών, εκτός από πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού, μπορούν να εισέρχονται και με διαγνωστικό τεστ, σύμφωνα με τους όρους που θέτει η πολιτεία.

Ο έλεγχος των σχετικών εγγράφων θα γίνεται στις εισόδους του κλειστού γυμναστηρίου και παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους.

Επίσης, θυμίζουμε πως οι κάτοχοι κάρτας VIP, μπορούν να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου, ενώ η πρόσβαση στο κλειστό γυμναστήριο θα γίνεται άμεσα από την είσοδο VIP.

Ελεύθερη είσοδο στο γυμναστήριο θα έχουν όλοι οι κάτοχοι κάρτας BLUE, ενώ για τους υπόλοιπους ενήλικες, θα υπάρχουν στα εκδοτήρια κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. Τέλος, για τον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλα τα παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών».