Skip to main content

Γιάννης: «Προσπαθούσα απλώς να παίξω σκληρά, να είμαι παντού»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τους Μπακς από το χέρι και τους οδήγησε στο 2-1 απέναντι στους Μάτζικ, με τον Έλληνα άσο να τονίζει πως η ομάδα του αναμένεται να δει εξίσου σοβαρά και το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

«Δεν θα παίξουμε σαν φαβορί, θα αγωνιστούμε σαν αουτσάιντερ στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Γιάννη που στην συνέχεια στάθηκε στο δικό του παιχνίδι.

«Προσπαθούσα απλώς να παίξω σκληρά. Συνήθως δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι. Όταν ξεκινά το παιχνίδι, είμαστε λίγο τεμπέλιδες.  Προσπάθησα να παίξω σκληρά, να προστατευτώ, να ανταποκριθώ στην ατομική πρόκληση, να προσπαθήσω να είμαι ενεργός. Απλά να είμαι παντού. Ήξερα ότι αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζοντας την ίδια ομάδα για τρίτη φορά, ξέρεις τι να περιμένεις. Ξέρεις πώς θα σε φυλάνε. Ξέρεις τι να κάνεις για να ξεφύγεις, ξέρεις τι να κάνεις όταν είσαι ελεύθερος, ξέρεις από πού μπορεί να έρθει βοήθεια. Είσαι, όχι πιο άνετα, απλώς περισσότερο συνειδητοποιημένος εκεί έξω».