Skip to main content

Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου συναντήθηκε ο Φασούλας

Οι συναντήσεις με τις τοπικές αρχές των Δήμων και των Περιφερειών, καθώς και οι συνεργασίες με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελούν προτεραιότητα για τον Παναγιώτη Φασούλα, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ.  

Έτσι, μετά τους ιθύνοντες των ομάδων της Ηπείρου, ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/8) και με τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη, με τον οποίο συζήτησε για την επόμενη ημέρα στον χώρο του μπάσκετ αλλά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα βρέθηκαν οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Μέμος Ιωάννου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπως και ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης, ενώ στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Βασίλης Γοργόλης.

Φασούλας και Καχριμάνης συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να αναπτύσσουν έναν γόνιμο διάλογο για τα θέματα που αφορούν τον χώρο του μπάσκετ και την περιφέρεια, όπως η ανάπτυξη του αθλήματος και το 3Χ3, οι αθλητικές υποδομές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και η προοπτική ανάληψης μπασκετικών διοργανώσεων.