Skip to main content

Στην Καρδίτσα ο Βαβάτσικος

Την φανέλα του ΑΣΚ θα φορά την νέα σεζόν ο Γιάννης Βαβάτσικος, καθώς η ομάδα της Καρδίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Λαρισινού φόργουορντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενίσχυση με Γιάννη Βαβάτσικο !!!

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Γιάννη Βαβάτσικου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο Γιάννης Βαβάτσικος, είναι 30 ετών με ύψος 2,01 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Λαρισαίος αθλητής, έχει σημαντική θητεία στις μεγάλες κατηγορίες, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 17 ετών, την περίοδο 2007-2008 με την Ολυμπιάδα Πάτρας στην Α1 Εθνική. Στην Α1 αγωνίστηκε επίσης με Μαρούσι (2010-11), Ηλυσιακό (2013-14), Φάρο Λάρισας (2017-18) και Λάρισα BC (2019-20). Στην Α2 κατηγορία έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νήαρ Ηστ, του Άργους, του Εθνικού Πειραιά, του Ερμή Αγιάς και της Καστοριάς. Επίσης, μετράει 20 συνολικά συμμετοχές με τη φανέλα των Εθνικών ομάδων Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών.
Οι αγωνιστικές παραστάσεις, το ταλέντο και οι αθλητικές ικανότητες του Βαβάτσικου, προσθέτουν σημαντικά στοιχεία στο ρόστερ της ομάδας, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Καλωσορίζουμε τον Giannis Vavatsikos στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.