Skip to main content

Επίσημο: Στην Αρμάνι για τρία χρόνια ο Ντατόμε (pics,vid)

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (30/6) ο Τζίτζι Ντατόμε, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε, με τις δυο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

 Για την απόκτηση του Τζίτζι Ντατόμε μίλησε και ο GM της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος, τονίζοντας πως ο Ιταλός φόργουορντ αντιπροσωπεύει όσα ψάχνει η ομάδα σε έναν παίκτη.

«Ο Τζίτζι είναι ένας παίκτης που αντιπροσωπεύει όσα ψάχνουμε σε έναν αθλητή: χάρισμα, εμπειρία, ανθρώπινες αξίες και νοοτροπία νικητή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε μαζί μας», τόνισε ο Σταυρόπουλος.

Μάλιστα, λίγο πριν την επισημοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, η Αρμάνι είχε φροντίσει να προαναγγείλει το τι θα συμβεί, αναρτώντας μία φωτογραφία με μέρος του προσώπου του 32χρονου φόργουορντ και την φράση «insieme» που σημαίνει «μαζί.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Ντατόμε είχε μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο να ευχαριστεί την πρώην ομάδα του, γι αυτά τα πέντε χρόνια συνεργασίας.