Skip to main content

Elite League: Ερνανγκόμεθ και Γκραντ βλέπουν από κοντά το Πανιώνιος – Ηρακλής

Εκτός του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός έχει τους δικούς του εκπροσώπους στον τελικό ανόδου της Elite League ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τον Τζέριαν Γκραντ, οι οποίοι, αφού επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη και το Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, βρέθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται το Final Four της Elite League.

Μάλιστα, ο Ισπανός φόργουορντ μίλησε στην κάμερα του Action 24, τόσο για το σπουδαίο παιχνίδι, όσο και για την επερχόμενη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι μιλάμε για δύο ιστορικές ομάδες με μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα. Είχα πάει άλλη μία φορά να δω τον Πανιώνιο φέτος και ξέρω ότι παίζουν πολύ καλά, έχουν έναν πολύ καλό πόιντ γκαρντ (σσ. τον Νίκο Γκίκα). Θα δούμε. Θα είναι ένα καλό ματς", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ερνανγκόμεθ, ενώ όταν ρωτήθηκε αν οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προσθέσουν το 7ο αστέρι στην φανέλα τους, απάντησε χαρακτηριστικά . "ναι, είμαστε έτοιμοι".