Skip to main content

Aρνόκουρος: "Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα είναι ότι είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και δε “σπάσαμε” ποτέ''

Η ΝΕΜ θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας εκτός έδρας ,με τον παίκτη των Μεγάρων Γιώργο Αρνόκουρο να φιλοξενείται στο EOK Web Radio στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ και να μιλά για τους συμπαίκτες του και για το παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Γιώργος Αρνόκουρος μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας: «Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, γιατί παίζουμε με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που στο γήπεδό της είναι πάρα πολύ σκληρή. Αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο να περιορίσουμε παίκτες όπως ο Αλεξάντερ και ο Κουξχαουζεν, που είναι βαρόμετρα γι’ αυτούς, θα παίξει ρόλο αυτό για το δικό μας αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν: «Την προηγούμενη φορά δεν είχαμε ξεκινήσει τόσο καλά το παιχνίδι. Αυτήν τη φορά θα θέλαμε να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στο ματς και να δείξουμε απ’ την πρώτη στιγμή ότι είμαστε 100% focus και να πάρουμε το ματς απ’ το πρώτο λεπτό. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλη τη βδομάδα για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύω θα μπούμε απ’ το ξεκίνημα συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε».

Για το πού οφείλεται η έως τώρα πορεία της ομάδας του: «Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα είναι ότι είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και δε “σπάσαμε” ποτέ. Μας χαρακτηρίζει πως είμαστε μια πάρα πολύ καλή παρέα, έχουμε “χτίσει” ένα οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μια ομάδα. Ο ένας “μάχεται” για τον άλλον κάθε στιγμή και γι’ αυτό στο τέλος μπορούμε και κερδίζουμε κάποιο ματς που φαίνεται χαμένο. Η ομάδα πιστεύει και “μάχεται” μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το έχουμε “χτίσει” απ’ την πρώτη μέρα αυτό και είναι σημαντικό».

Για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ΝΕΜ: «Όπως έχουμε δείξει έως τώρα δεν έχουμε “ταβάνι”. Στο φετινό πρωτάθλημα όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Ο στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να πηγαίνουμε ένα “σκαλί” παραπάνω. Η ομάδα πηγαίνει πάρα πολύ καλά, μπορεί να “σπάει” το ταβάνι της κάθε φορά σε κάθε αγώνα. Να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και όλα θα πάνε καλά».

Για τον κόουτς Γιώργο Μάνταλο: «Ο κόουτς είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητής. Θέλει να κάνεις ό,τι σου ζητάει στο 100%, πρέπει να έχεις πολύ υψηλή συγκέντρωση και μετά αυτό θα βγαίνει και στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσηλωμένος σε αυτό που σου λέει και όλα θα πάνε καλά αν το κάνεις αυτό».

Για τον λόγο που πήγε στη ΝΕΜ: «Είχαμε μιλήσει και με τον κόουτς Μάνταλο και με τους ανθρώπους εδώ. Με είχαν πείσει πάρα πολύ και γενικά με προσέγγισαν με πολλή αγάπη, με πολύ οικογενειακό κλίμα. Μου άρεσε όλο το σκεπτικό που είχαν για τη φετινή χρονιά και ήταν όλο και πιο εύκολο για ‘μένα να είμαι στην οικογένεια των Μεγάρων».

Για τη φετινή του χρονιά: «Αυτή η χρονιά για ‘μένα είναι λίγο πιο δύσκολη γιατί έχω και το στρατιωτικό μου. Άμα, όμως, υπάρχει θέληση και μεράκι συνδυάζονται όλα μαζί. Η ομάδα κάνει ό,τι μπορεί για να με βοηθάει, είναι δίπλα μου για ό,τι χρειαστώ. Αυτό μου κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Τους ευχαριστώ πάνω απ’ όλα, γιατί απ’ την πρώτη στιγμή ήταν εκεί για ‘μένα. Γι’ αυτό κι εγώ κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω εκείνους, ν’ ανταποδίδω την αγάπη και όλα όσα μου δίνουν».