Skip to main content

Γερομιχαλός:«Δείξαμε ψυχή, στόχος μας να κερδίσουμε και τα τέσσερα ματς που απομένουν»

Ο Πέτρος Γερομιχαλός είχε μία πληθωρική εμφάνιση κόντρα στον Παπάγο με 18 πόντους και 8 ασίστ συμβάλλοντας τα μέγιστα στο τεράστιο διπλό της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος με 73-76. Ο 29χρονος φόργουορντ μετά την λήξη του αγώνα μίλησε στον σπουδαστή του Cmp Sports Δημήτρη Στανέλλο για την μεγάλη νίκη της ομάδας του αλλά και για τον στόχο της μέχρι την λήξη της κανονικής διαρκείας της Elite League.

-Σε ένα πραγματικά πολύ μεγάλο παιχνίδι, βρεθήκατε πίσω στο σκορ μέχρι και με -19 . Τι ήταν αυτό που κάνατε και γυρίσατε τον διακόπτη πετυχαίνοντας μια σπουδαία ανατροπή ;

« Εμείς αυτό το είχαμε πει από την αρχή του παιχνιδιού , το να δείξουμε ψυχή , να βγάλουμε πάθος και ότι μόνο έτσι θα καταφέραμε να κερδίζαμε , αυτό είπαμε και στο ημίχρονο. Βγάλαμε ψυχή και κερδίσαμε ».

-Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς πού κρίθηκε το παιχνίδι διότι ήταν αρκετά αμφίρροπο όμως για σένα τι έκανε την διαφορά ;

« Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι για μένα , στα μεγάλα σουτ που βάλανε κάποια από τα παιδιά μας , στην άμυνα στην οποία ήμασταν πολύ καλοί και σκληροί σήμερα και όπως είπα και πριν στο πάθος και την θέληση που δείξαμε ».

-Από και πέρα πως θα κινηθεί η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ; Είστε δεύτεροι στην βαθμολογία και απομένουν τέσσερα παιχνίδια πριν τα play-offs.

« Απομένουν μόλις τέσσερα παιχνίδια όπως είπες , στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα και να τερματίσουμε όσον το δυνατόν ψηλότερα και στην συνέχεια να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε ».