Skip to main content

Μίλων – Τα ηνία στον Κουρή

Τον αντικαταστάτη του Νίκου Καραγιάννη στο πρόσωπο του Μάικ Κουρή βρήκε ο Μίλων, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει τον νέο της προπονητή.

Ο Κουρής ξεκίνησε την σεζόν στον Αμύντα, από τον οποίο αποχώρησε με ρεκόρ 6-9, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον Αντώνη Κουρμούλη, ο οποίος έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέος προπονητής ο Μάικ Κουρής

Ο Μίλωνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μάικ Κουρή, ο οποίος θα βρίσκεται στα ηνία της ομάδας αρχής γενομένης από το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον πάγκο του Αμύντα, στον οποίο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Elite League με απολογισμό έξι νίκες και εννιά ήττες. Ο coach Κουρής στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Παπάγου και Παγκράτι.

Στο πλευρό του νέου προπονητή του Μίλωνα, θα βρίσκεται και ο coach Αντώνης Κουρμούλης, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες Α1 αντρών και γυναικών και έχει εμπειρία κι από μικρές ηλικίες. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ακαδημία του Ολυμπιακού στην οποία ήταν μαζί με τους Μπάρλο και Τσαλδάρη.