Skip to main content

Elite League: Χωρίς φιλάθλους στα Μέγαρα ο Πανιώνιος

Για την 23η αγωνιστική της Elite League η Νεανική Εστία Μεγαρίδας υποδέχεται στο γήπεδό της τον Πανιώνιο με την Αρμόδια Αρχή να αποφασίζει την μη παρουσία φιλάθλων του Πανιωνίου είτε οργανωμένων είτε μεμονομένων στο γήπεδο των Μεγάρων. Με την την ΚΑΕ του Πανιωνίου μέσω ανακοίνωσή της να διαφωνεί με την περαιτέρω απόφαση. 

O Πανιώνιος ταξιδεύει σε μια δύσκολη έδρα για την 23η αγωνιστική της Elite League στα Μέγαρα για να αντιμετωπίσει την τοπική  ομάδα. Σε αυτήν την αναμέτρηση όπως αποφασίστηκε η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της όπως αποφασίστηκε.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στο σύλλογο του Πανιωνίου σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατόπιν σύσκεψης όλων των εμπλεκόμενων φορέων , αποφασίστηκε από την Αρμόδια Αρχή να απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων αλλά και η διανομή από τη ΚΑΕ Πανιώνιος εισιτηρίων προς τους  μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας μας, για τον αγώνα του Σαββάτου (23/2-16:30) με την Ν.Ε. Μεγαρίδος στην ΝΕΜ BC Arena.

Διαφωνούμε κάθετα με τη σχετική απόφαση. Είναι επιεικώς άστοχη, πρακτικά ανούσια, λόγω μεγεθών ( χωρητικότητα του συγκεκριμένου Κλειστού Γυμναστηρίου ) και σαφώς μεροληπτεί εις βάρος των φιλάθλων της ομάδας μας, στερώντας τους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα παραπάνω τα εκφράσαμε κατηγορηματικά και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αλλά είναι δεδομένο ότι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να την αποδεχθούμε

Με την ευχή να πρυτανεύσει επιτέλους η ισονομία και η συναίνεση.