Skip to main content

Μπράντφορντ: « Ο κόουτς Μάνταλος πάντα βρίσκει το σωστό αγωνιστικό πλάνο, περιμένουμε μάχη κόντρα στον Πανιώνιο »

 Ο Κρίστιαν Μπράντφορντ έδωσε μία μοναδική παράσταση σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Πυρκάλ , σταμάτησε στους 46 πόντους στο ματς της ζωής του και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος στο «διπλό» επί του Αμύντα. Ο Αμερικανός μίλησε στον σπουδαστή του CMP SPORTS Δημήτρη Στανέλλο για την μεγάλη νίκη της ομάδας του αλλά και το ντέρμπι με τον Πανιώνιο που έρχεται σε λίγες μέρες .

46 πόντοι από εσένα. Έκανες μια μυθική εμφάνιση , είναι η αλήθεια. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μετά από ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ζωής σου;

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι συνδυάστηκε με την νίκη της ομάδας μου. Ήταν ένα σκληρό εκτός έδρας παιχνίδι αλλά τα βγάλαμε πέρα. Κάποια παιδιά απουσίαζαν με τραυματισμό , ο προπονητής, μου ζήτησε να κάνω το βήμα παραπάνω σήμερα και έτσι έκανα ότι μπορούσα για να κερδίσουμε ».

Επόμενο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Πανιώνιο . Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε την νίκη;

« Ξέρεις, ο κόουτς πάντα επινοεί ένα σωστό πλάνο για τα παιχνίδια .Μας κέρδισαν στο κύπελλο πριν λίγους μήνες και μας νίκησαν και στον πρώτο γύρο .Ήταν σκληροί αγώνες και περιμένουμε να είναι έτσι και το Σάββατο. Την επόμενη εβδομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάναμε σήμερα. Θα ακολουθήσαμε το πλάνο και ελπίζουμε να έχουμε την τύχη με το μέρος μας για να πάρουμε το ματς ».