Skip to main content

Κουρουπάκης: «Καλές οι προσωπικές εμφανίσεις, αλλά ακόμη καλύτερες αν κερδίζει και η ομάδα»

Ο Πανερυθραϊκός επιβλήθηκε με 90-69 της Ελευθερούπολης για την 21η αγωνιστική της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν και ο σέντερ των νικητών, Περικλής Κουρουπάκης, μίλησε στο EOK WebRadio. 

Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί της Ελευθερούπολης: «Ήταν ένα εντός έδρας παιχνίδι και ήμασταν υποχρεωμένοι να το κερδίσουμε. Έπρεπε κι εμείς να αντιδράσουμε έτσι κι αλλιώς. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε και πρέπει το επόμενο παιχνίδι να είναι μια συνέχεια της νίκης επί της Ελευθερούπολης».

Για την εικόνα τους στον αγώνα: «Είναι ακριβώς το παιχνίδι που θέλουμε να παίζουμε, αυτό που θέλουμε να δείχνουμε. Η μεγαλύτερη νίκη για ‘μας ήταν η σοβαρότητα που δείξαμε. Πέραν του ότι πήραμε τη μεγάλη διαφορά, την κρατήσαμε και μέχρι το τέλος».

Για τον στόχο του Πανερυθραϊκού: «Πρώτος στόχος είναι να αποφύγουμε τα play-out. Έχουμε ακόμη 9 παιχνίδια. Δεν έχουμε τίποτα λιγότερο να απαιτούμε απ’ τον εαυτό μας, είναι καθαρά στο χέρι μας. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε υλικό, έχουμε παίκτες, είμαστε όλοι καλά παιδιά και τα αποδυτήρια είναι πολύ καλά».

Για το επερχόμενο (17/02) εκτός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό: «Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι να μπούμε στο Ψυχικό όπως μπήκαμε και με την Ελευθερούπολη και να κρατήσουμε αυτήν τη σταθερότητα. Σίγουρα το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη σταθερότητας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια ξεκινάμε καλά και το χαλάμε κάπου στο τέλος. Το κάθε παιχνίδι λήγει στα 40 λεπτά. Είναι αυτό το κάτι που πρέπει να κρατήσουμε, να το δουλέψουμε και να παίρνουμε τα παιχνίδια».

Για τους έμπειρους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα: «Και αυτοί και εμείς είμαστε καινούργιοι παίκτες. Δεν υπάρχει κάποιος ορισμένες χρόνος που θα πεις ότι αυτή η ομάδα θα είναι έτοιμη, πόσο μάλλον όταν είναι και καινούργια. Κάθε ομάδα θέλει τον δικό της χρόνο. Και απ’ την αρχή της χρονιάς η ομάδα ήταν καινούργια και υπήρξαν και αλλαγές και μέσα στη χρονιά».

Για τις προσωπικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν: «Οι καλές μου εμφανίσεις βγαίνουν μέσα απ’ τη διαδικασία της ομάδας. Απ’ τη στιγμή που νιώθω κι εγώ καλά εδώ, δουλεύω όσο μπορώ και βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό μού βγαίνει και στο γήπεδο. Αλλά το άθλημα δεν είναι ατομικό, είναι ομαδικό, οπότε αν δεν κερδίζει η ομάδα δεν έχουν σημασία οι προσωπικές εμφανίσεις».