Skip to main content

Ευστρατίου: «Σε κάθε παιχνίδι έχουμε και διαφορετικό πρωταγωνιστή, θα τα δώσουμε όλα με Πανιώνιο»

Το παιχνίδι μεταξύ Αμύντα και Μυκόνου έκλεισε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Ελίτ Λιγκ σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο μέρος . Στην συνέχεια η Μύκονος διέλυσε την άμυνα του Αμύντα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Ευστρατίου κατάφερε να πάρει το «διπλό». Ο 26χρονος point guard τα έκανε όλα για την Μύκονο και στις δύο πλευρές του παρκέ , σταμάτησε στους 28 πόντους και μίλησε στον σπουδαστή του CMP SPORTS Δημήτρη Στανέλλο για το εξαιρετικό δεύτερο μέρος της ομάδας του, την προσωπική του εμφάνιση αλλά και την ελπιδοφόρα συνέχεια .

Τι κάνατε διαφορετικά στο δεύτερο μέρος απ’ότι στο πρώτο και καταφέρατε να πάρετε το μεγάλο διπλό;

« Αρχικά, μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως δεν μπορούμε να κερδίσουμε το ματς από την επίθεση και ότι πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα . Ο Αμύντας μας πίεζε παρά πολύ και θέλαμε να δείξουμε και εμείς το ίδιο επιθετικό πρόσωπο στο πίσω μέρος του γηπέδου, και αυτό εφαρμόσαμε ».

Είχατε τον τραυματισμό του Σταμάτη πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όμως εσύ βγήκες μπροστά και οδήγησες την ομάδα εξαιρετικά στο σκοράρισμα και όχι μόνο . Πως κατάφερες να διατηρήσεις αυτή την σταθερότητα και στις δυο πλευρές του παρκέ όσο αγωνίστηκες ;

« Νομίζω σε κάθε παιχνίδι έχουμε και έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή. Αυτή τη φορά έτυχε να ήμουν εγώ . Η ομάδα έχει πίστη στον κάθε έναν από εμάς όποτε με την ψυχολογία ανεβασμένη θεωρώ ότι οποιοσδήποτε είναι σε θέση να γίνει πρωταγωνιστής σε διαφορετικό παιχνίδι ».

Είστε σε πολύ καλή κατάσταση με σερί τεσσάρων νικών .Τι έπεται στην συνέχεια για την Μύκονο. Ποιοι είναι οι στόχοι σας ;

«Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο όμως εμείς είμαστε σε καλή τροχιά και ψυχολογία , θα πάμε να τα δώσουμε όλα . Εννοείται θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι ».