Skip to main content

Σκάνδαλος: «Με αυτήν την εμφάνιση δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Πανιώνιος επικράτησε με επιβλητικό τρόπο απέναντι στην Δόξα Λευκάδας (77-35), για την 20η αγωνιστική της Elite League. Ο guard του Πανιώνιου, Χρήστος Σκάνδαλος, μίλησε στον σπουδαστή του Cmp Sports, Άγγελο Μοίρο, για την σημαντική νίκη και την δύσκολη συνέχεια με Μύκονο και Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά ο guard του Πανιωνίου, δήλωσε:

Για την μεγάλη σε εύρος σημερινή νίκη και για την απουσία του Ζανλουί: « Την προηγούμενη αγωνιστική γνωρίσαμε την ήττα από τον Κόροιβο και με αυτήν την εμφάνιση δείξαμε χαρακτήρα. Η νίκη δεν προήλθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται. Η Δόξα Λευκάδας έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά εμείς προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η απουσία του Ζανλουί μας πλήγωσε, αλλά είμαστε εδώ όλοι μαζί να καλύψουμε το κενό του.»

Για τις δύσκολες αναμετρήσεις στην συνέχεια  και την κόπωση από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια: « Οι δυο αναμετρήσεις που έρχονται με Μύκονο και Προμηθέα Πάτρας είναι πολύ σημαντικές. Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν πολύ πίεση και κόπωση, αλλά εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όλο αυτό θεωρώ ότι για κανένα αθλητή δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε στο Πανιώνιο. Ο στόχος σε κάθε αναμέτρηση είναι η νίκη και θα παλεύουμε για αυτό.»