Skip to main content

Σκορδίλης:«Όλα τα προβλήματα που είχαμε μας έκαναν να συσπειρωθούμε, κρατάμε το αποτέλεσμα»

Το μεγάλο ντέρμπι στην Νέα Σμύρνη για την 18η αγωνιστική της Elite League βρήκε νικητή τον Μίλωνα και πικραμένο τον Κόροιβο που με τον Νοέα, αστόχησε σε σουτ στην εκπνοή. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν ένα φόλοου του Γάιου Σκορδίλη για να καταφέρουν να πάρουν την νίκη με 5,7 δευτερόλεπτα να απομένουν για το φινάλε. Πάμε να δούμε αυτά που δήλωσε ο πολύπειρος σέντερ στο Cmp Sports και τον Δημήτρη Στανέλλο.

  • Πολύ σημαντική νίκη για εσάς. Τί ήταν αυτό που μέτρησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και πήρατε την νίκη;

«Νομίζω έχουμε τα παιδιά που έχουν την εμπειρία για αυτά τα παιχνίδια. Ξέραμε ότι ο Κόροιβος θα έρθει εδώ να παλέψει. Είναι μια ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο,  που πηγαίνει στο γρήγορο τέμπο. Εμάς δεν μας βόλευε αυτός ο ρυθμός, είχαμε κάποιες απουσίες και προσπαθούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό . Όταν το κάναμε αυτό ελέγξαμε και το παιχνίδι αλλά επειδή δεν είχαμε σταθερή απόδοση, κατάφερε ο Κόροιβος να πάρει μια διαφορά στην αρχή και έπειτα να την μειώσει και να διεκδικήσει το ματς. Είναι μια ομάδα που είχε ίδιο ρεκόρ με εμάς , ήταν ένα ντέρμπι, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε , κερδίσαμε και πάμε παρακάτω ».

  • Παίξατε και για τον Στιβ Μπαρτ; Ποσό σημαντική ήταν η απουσία του ;

«Όντως ο Μπαρτ έλειπε, ο Μελισσαράτος έχασε δύο προπονήσεις την Παρασκευή και την Πέμπτη, εγώ στην αρχή της εβδομάδας ήμουν άρρωστος και ο Μοτσενίγος ήταν άρρωστος , ήρθε την Παρασκευή στην προπόνηση με πυρετό και έκανε στα αποδυτήρια εμετούς . Νομίζω ότι όλα αυτά τα προβλήματα μας έκαναν να συσπειρωθούμε και να παλέψουμε για την νίκη. Το θέμα είναι ότι όπως ήρθε το παιχνίδι είτε θα μπορούσαμε να χάσουμε είτε να κερδίσουμε, όμως είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και αυτό είναι που κρατάμε ».