Skip to main content

Αμύντας: Γουίλσον – Πίτερσον: «Δεν είναι αδύνατο να κερδίσουμε τον Πανιώνιο»

Οι δύο MVP του Αμύντα, στον αγώνα θρίλερ (80-78) κόντρα στον Κόροιβο, Τάιλερ Πίτερσον και Σίντνει Γουίλσον, μίλησαν στο CMP Sports και τον Παναγιώτη Κασινάκη για την ανατροπή – νίκη της ομάδας τους αλλά και για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο.

Σίντνει Γουίλσον:

- Ο Αμύντας βρέθηκε στο -8 στη τρίτη περίοδο. Τι σας είπε ο κ. Κουκούνιας και μπορέσατε να ανατρέψετε το εις βάρος σας σκορ;

«Ο coach μας είπε ότι απομένει πολύς χρόνος και ότι δε πρέπει να τα παρατήσουμε. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με τόσο γρήγορο ρυθμό, μπορείς εύκολα να βρεθείς πίσω στο σκορ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, χάρη και στους συμπαίκτες μου οι οποίοι έπαιξαν εξαιρετικά, καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη.»

Τάιλερ Πίτερσον:

– Το Σάββατο φιλοξενείτε τον πρώτο, στη βαθμολογία, Πανιώνιο. Πως θα προσεγγίσει ο Αμύντας το συγκεκριμένο -πολύ δύσκολο- παιχνίδι;

«Σίγουρα θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση με υψηλές απαιτήσεις. Όταν όμως αντιμετωπίζεις τους πρωτοπόρους, εκείνοι είναι αυτοί που έχουν το βάρος της νίκης στις πλάτες τους. Εμείς, ως Αμύντας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι αδύνατον να τους κερδίσουμε.»