Skip to main content

Ιατρίδης: «Στην Ελευθερούπολη δε μάς λένε κάτι στην ήττα, μας λένε όταν δεν παλεύουμε»

Για την νίκη επί του Πανερυθραϊκού, την προσωπική του απόδοση, που του έφερε και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής, αλλά και την πορεία της Ελευθερούπολης, μίλησε στο EOK WEB Radio ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

Αναλυτικά ο παίκτης του ΓΣΕ μίλησε:

Για τη νίκη επί του Πανερυθραϊκού: «Γενικά όλη τη βδομάδα πιέζαμε ο ένας τον άλλον στην προπόνηση και μπήκαμε πολύ δυνατά απ’ το ξεκίνημα ώστε να είμαστε εμείς οι νικητές. Δεν είχαμε παλέψει τα προηγούμενα δύο παιχνίδια και αυτό μας είχε πεισμώσει, όχι το ότι ηττηθήκαμε».

Για τα 5/5 τρίποντα που είχε στο παιχνίδι: «Φέτος γενικά έχω περισσότερες ευκαιρίες στο τρίποντο. Παίζουμε πολύ έξω κι εγώ σαν “5άρι” είμαι έξω, δεν έχουμε πολύ post παιχνίδι. Γενικά μού δίνει τις ευκαιρίες ο κόουτς και οι συμπαίκτες μου με τους χώρους να σουτάρω περισσότερο. Αυτό προέρχεται από την ομάδα. Ο κόουτς δίνει σε όλους ελευθερία. Αυτός είναι και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Προσωπικά μ’ αρέσει πολύ να βγαίνω έξω, να σουτάρω, ειδικά από pop-out, ή στατικά. Μέχρι στιγμής είναι αυτό που με γεμίζει».

Για τη μέχρι στιγμής εικόνα της Ελευθερούπολης: «Απ’ την πρώτη στιγμή που μαζευτήκαμε είμαστε πολύ καλά σαν ομάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό. Γνωριζόμαστε κι από παλιά οι περισσότεροι παίκτες. Με τη Μύκονο είχαμε απουσίες που μάς “τράβηξαν” λίγο πίσω και μάς βγήκαν όλα μαζί. Ελπίζω από ‘δω και στο εξής να είμαστε υγιείς και να τα δίνουμε όλα. Εγώ νιώθω ότι στις ήττες που κάναμε δεν τα δώσαμε όλα».

Για το επερχόμενο (11/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Σχηματαρίου: «Ακόμα δεν ξεκίνησε η ανάλυση του παιχνιδιού απ’ το staff της ομάδας μας. Μας είπαν όμως ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Elite League αυτήν τη στιγμή. Εμείς θα πάμε να δώσουμε το 100%, να παλέψουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη. Κύριο μέλημα είναι να παλέψουμε. Σαν ομάδα γενικά δε μάς λένε κάτι στην ήττα, μας λένε όταν δεν παλεύουμε. Θέλουν να τα δίνουμε όλα».