Skip to main content

Καβάλα - Με Δούκα στην άκρη του πάγκου τη νέα σεζόν

Την πρόσληψη του Αντώνη Δούκα στη θέση του προπονητή ανακοίνωσε η Καβάλα, με τον Έλληνα τεχνικό να οδηγεί την ομάδα στη νέα σεζόν στην Elite League. 

Ο κόουτς Δούκας αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Εθνικής Αλβανίας την οποία αναλαμβάνει να καθοδηγήσει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας:

«Η KAVALA BC ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Συγκεκριμένα ο Αντώνης Δούκας έχει προπονήσει ομάδες από Αλβανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Παλαιστίνη, ΗΠΑ, Γεωργία, Κίνα αλλά και Ισπανία. Όσον αφορά τη Basket League, έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή σε Λάρισα και Ηρακλή. Υπό την καθοδήγησή του, η Εθνική Μπαγκλαντές, ανέβηκε δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Ακόμα, κατέλαβε την τρίτη θέση, κατακτώντας και μετάλλιο στο South Asia basketball Association Championship.Ο Αντώνης Δούκας αποτελεί το νέο προπονητή της Καβάλας, με την Ένωση να κάνει μαζί του μια νέα αρχή.

Ο πολυταξιδεμένος 51χρονος Κερκυραίος τεχνικός έχει εργαστεί στην Εθνική Αλβανίας και την αντίστοιχη του Μπαγκλαντές ενώ έχει περάσει από ασίσταντ στον Ηρακλή και την Λάρισα, με θητεία, επιπροσθέτως, σε ΗΑΕ, Παλαιστίνη, ΗΠΑ, Γεωργία, Κίνα, Ισπανία».