Skip to main content

Ο Στράτός Βουλγαρόπουλος στη Δόξα Λευκάδας

 Με την φανέλα της Δόξας Λευκάδας θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν ο Στράτος Βουλγαρόπουλος την νέα αγωνιστική σεζόν στην Elite League.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ 

Τα τυπικά για την συμφωνία και την απόκτηση του Στράτου  Βουλγαρόπουλου  μένουν, όπως όλα δείχνουν,  για την ομάδα της Δόξας Λευκάδας  που συνεχίζει την ενίσχυση της   εν όψει της νέας σεζόν στην EliteLeague 

Ο  ύψους 2.17 σέντερ  βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα αρκετά ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ντινου  Καλαμπάκου με το ενδιαφέρον να μετουσιώνεται σε συζητήσεις και  συμφωνία  μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο άλλοτε παίκτης  του Αρη και του  Λαυρίου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε Ηρακλή και Λαύριο  κάνοντας χρήση του νέου κανονισμού που επιτρέπει σε έναν αθλητή να έχει διπλό δελτίο σε ομάδες που αγωνίζονται στην Basket League και στην Elite League.

Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, ο Στράτος Βουλγαροπουλος  θα είναι μια από τις λύσεις που θα έχει διαθέσιμες ο Ντίνος Καλαμπάκος  στην γραμμή των ψηλών   

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 31 Οκτωβρίου 2000 και έχει ύψος 2,17. Αγωνίζεται στη θέση του Σέντερ.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΑΓΣ Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για τον ΚΑΟ Δράμας. Ακολούθησε η μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη για την GBA, και από εκεί στον Άρη.