Skip to main content

Ρεμεντέλας: «Πρωτόγνωρο και άδικο το σύστημα διεξαγωγής»

Το Ψυχικό ολοκλήρωσε στην 3η θέση τις υποχρεώσεις του στο Final Four της Elite League, μετά την νίκη του στον μικρό τελικό επί του Πανερυθραϊκού, με τον Γιώργο Ρεμεντέλα να τα… βάζει με το σύστημα διεξαγωγής.  Από την πλευρά του, ο Φώτης Μαλέλης στάθηκε στις πιθανότητες ανόδου που δίνει και η τρίτη θέση, σε περίπτωση που… ανοίξει μια θέση στην Basket League.

Αναλυτικά:

Γιώργος Ρεμεντέλας (προπονητής Ψυχικού): «Προσπάθησα να μεταδώσω στους παίκτες την αναγκαιότητα να λειτουργήσουμε επαγγελματικά για τελευταία φορά στη σεζόν και να κάνουμε το καθήκον μας. Θέλω να εκφράσω την αγάπη και περηφάνια για τους αθλητές μου, παρότι μέσα στη χρονιά δεν τους φερόμουν και πολύ καλά, για να αστειευτώ και λίγο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεισέφεραν μέσα στη χρονιά. Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά έτυχε να πέσουμε σε ένα σύστημα διεξαγωγής πρωτόγνωρο και άδικο κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και το σύστημα αυτό δεν μας επέτρεψε να το δείξουμε. Από αυτές τις καταστάσεις, ο άνθρωπος, προπονητής ή αθλητής, μαθαίνει. Πρέπει να ατσαλωθούμε και να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν την άνοδο. Η ζωή συνεχίζεται».

Φώτης Μαλέλης (παίκτης Ψυχικού): «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε και ονειρευόμασταν, αφού στόχος ήταν η άνοδος. Όμως από τη στιγμή που χάσαμε στον ημιτελικό, έπρεπε για όλη την προσπάθεια που κάναμε μέσα στη σεζόν έπρεπε να παλέψουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας για την εξαιρετική προσπάθεια σε όλη τη σεζόν, όπως και στον Πανερυθραϊκό για τη χρονιά που έκαναν. Έχοντας την τρίτη θέση πάντα υπάρχει το όνειρο της Α1, έχεις κάποιες μικρές πιθανότητες».