Skip to main content

Ρεμεντέλας: «Σήμερα έτυχε να κάνουμε το χειρότερο παιχνίδι όλης της σεζόν στο μακρινό σουτ»

Στην αστοχία της ομάδας του στο μακρινό σουτ, στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε του ημιτελικού απέναντι στον Τρίτωνα, ο προπονητής του Ψυχικού, Γιώργος Ρεμεντέλας. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας δήλωσε υπερήφανος για την πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου:

Γιώργος Ρεμεντέλας (προπονητής Ψυχικού): «Συγχαρητήρια για τον Τρίτωνα, σήμερα τουλάχιστον άξιζε τη νίκη και την άνοδο. Η μοναδική κατηγορία στην οποία υστερήσαμε ήταν η ευστοχία στο μακρινό σουτ, κάτι που για μένα είναι παράδοξο. Σήμερα έτυχε να κάνουμε το χειρότερο παιχνίδι όλης της σεζόν σε αυτό το κομμάτι. Είναι κρίμα να χάνουμε το στόχο για αυτό και μόνο, ενώ ο Τρίτων είχε ποσοστά που δεν συνήθιζε να έχει στα περισσότερα παιχνίδια. Τα παιδιά το ήθελαν 100%, είμαι περήφανος για τους αθλητές μου και την προσπάθειά τους. Η στενοχώρια είναι απερίγραπτη, ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ακόμη πιστεύω πως θα βγούμε έξω και θα κερδίσουμε. Όμως αυτός είναι ο αθλητισμός, τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ήμασταν στο +11 στο ranking αλλά χάσαμε. Υπήρχαν και κάποιες εξωαγωνιστικές λεπτομέρειες που δεν θέλω να αναλύσω. Επίσης οι τρεις παίκτες που σηκώνουν το βάρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν είχαν 3/20 τρίποντα. Το άγχος μάς κατέβαλε περισσότερο, γιατί πραγματικά οι παίκτες μου πονάνε την ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται. Θα μάθουμε να ζούμε και με αυτό».

Γιάννης Αθανασούλας (παίκτης Ψυχικού): «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τελικού. Παρότι ήμασταν καλύτεροι στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ενός αγώνα. Όχι δάκρυα για τη δική μας ομάδα, είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Όλοι μας έδιναν συγχαρητήρια για το μπάσκετ που παίζαμε. Όμως έτσι όπως είναι το φορμάτ, όλα κρίνονται σε έναν αγώνα. Ο Τρίτων ευτύχησε να σουτάρει πολύ καλά σε αντίθεση με μας. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους».