Skip to main content

Elite league Final 4 - Ημι...τελικοί ανόδου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (vid)

Ψυχικό - Τρίτων και Μαρούσι και Μαρούσι - Πανερυθραικός συγκρούονται στο πρώτο final four της ιστορίας της κατηγορίας, με έπαθλο τα δύο εισιτήρια για την Basket League

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της διοργάνωση:

Έφτασε η στιγμή για το πρώτο Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και μια συναρπαστική και άκρως ανταγωνιστική σεζόν φτάνει στην κορύφωσή της. Το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα φιλοξενήσει τους δύο ημιτελικούς που θα χαρίσουν στους δύο νικητές την άνοδο στην Basket League και τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον τελικό της Κυριακής.

Ψυχικό-Τρίτων (16:30) και Μαρούσι-Πανερυθραϊκός (19:15) συνθέτουν τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών. Οι πρωταγωνιστές αδημονούν για τις αποψινές αναμετρήσεις, όπως δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, αλλά και στις προπονήσεις της Παρασκευής. Το γεγονός ότι στις φετινές τους αναμετρήσεις οι τέσσερις μονομάχοι είχαν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και μια σύγκριση από στατιστικής πλευράς δείχνει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ομοσπονδίας, αλλά και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Ειδικότερα, τους τέσσερις αγώνες θα μεταδώσουν ζωντανά το Ionian TV, το Ήπειρος TV, το Atlas tv (Θεσσαλονίκη), το Ena Channel (Ανατολική Μακεδονία), το Aeolos TV (Λέσβου), το KOS TV (Κως) και το Attica TV (Αθήνα). Το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία) θα μεταδώσει ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό και τους δύο τελικούς, καθώς και σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο στις 21:45 τον δεύτερο ημιτελικό. Το Νότος TV θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες της Κυριακής, ενώ το Flash (Δυτική Μακεδονία/Κοζάνη) θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες και των δύο ημερών.

Τα εισιτήρια για τις δύο ημέρες των αγώνων είναι στη διάθεση του κοινού. Η γενική είσοδος για κάθε ημέρα αγώνων είναι 5 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέσω της ticketmaster στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006147.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού, στις 14:30. Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια, προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις. Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται έλεγχοι για προσκλήσεις/εισιτήρια, όσο και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι. Οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των σημερινών αγώνων του Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν είναι οι εξής:

ΟΚΑΛ 16.30 Ψυχικού-Τρίτων Πιτσίλκας-Θεονάς-Αγραφιώτης Ιωάν. (Τεφτίκης)

ΟΚΑΛ 19.15 Μαρούσι-Πανερυθραϊκός Τσαρούχα-Τσώνος-Τηγάνης (Kουλούρης Σπ.) (2)

Το πρόγραμμα του Final 4:

Σάββατο 27/5 – Ημιτελικοί

16.30 Ψυχικό – Τρίτων (1)

19.15 Μαρούσι – Πανερυθραϊκός (2)

Κυριακή 28/5 – Τελικοί

13.00 (θέσεις 3-4) Ηττημένος 1-Ηττημένος 2

15.45 Τελικός Νικητής 1-Νικητής 2