Skip to main content

Elite League – Τα εισιτήρια του Final Four

Στην κυκλοφορία έβγαλε η ΕΟΚ τα εισιτήρια του Final Four της Elite League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως οι ημιτελικοί του Final Four είναι ανάμεσα στο Ψυχικό με τον τρίτωνα και το Μαρούσι με τον Πανερυθραϊκό, με τους δύο νικητές να εξασφαλίζουν την άνοδο τους στην Basket League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η κορύφωση της συναρπαστικής σεζόν στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν πλησιάζει. Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα φιλοξενήσει το Final 4 του πρωταθλήματος, μέσω του οποίου δύο ομάδες, οι νικήτριες των ημιτελικών του Σαββάτου, θα εξασφαλίσουν τον προβιβασμό στην Basket League, ενώ η νικήτρια του μεγάλου τελικού της Κυριακής θα στεφθεί πρωταθλήτρια της κατηγορίας για την περίοδο 2022/23.

Τα εισιτήρια για τις δύο ημέρες των αγώνων είναι ήδη στη διάθεση του κοινού. Η γενική είσοδος για κάθε ημέρα αγώνων είναι 5 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέσω της ticketmaster στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006147

Το πρόγραμμα του Final 4:

Σάββατο 27/5 – Ημιτελικοί

16.30 Ψυχικό – Τρίτων (1)

19.15 Μαρούσι – Πανερυθραϊκός (2)

Κυριακή 28/5 – Τελικοί

13.00 (θέσεις 3-4) Ηττημένος 1-Ηττημένος 2

15.45 Τελικός Νικητής 1-Νικητής 2