Skip to main content

Έπρεπε να ζητήσουν και συγνώμη από τον Αντετοκούνμπο γιατί αποβλήθηκε άδικα (vid)

Ο Ακάλυπτος γράφει για την περιβόητη φάση του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι, που ο θύτης τιμωρήθηκε με επίπληξη και το θύμα με μία αγωνιστική!

Όποιος είδε την διαμάχη ανάμεσα σε Κώστα Αντετοκούνμπο και Μάρκο Λούκοβιτς  έβγαλε ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα. Ότι ο σέντερ του Παναθηναϊκού ξέφυγε εντελώς στη φάση της σύρραξης με τον παίκτη του Αμαρουσίου.

Τελικά οι διαιτητές αποφάσισαν να βγάλουν με ντισκαλιφιέ και τον παίκτη του Παναθηναϊκού και του Αμαρουσίου. Εξίσωσαν δηλαδή συμπεριφορές, παρότι ο σέντερ των πρασίνων ήταν έτοιμος να τα διαλύσει όλα.

Τα ακόμα χειρότερα όμως ήρθαν τέσσερις μέρες μετά. Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ έριξε μία αγωνιστική στον Λούκοβιτς για απόπειρα βιαιοπραγίας και έκανε έγγραφη επίπληξη στον Αντετοκούνμπο για παράπτωμα μη χαρακτηριζόμενο ιδιαίτερης βαρύτητας,.

Τρελοί δηλαδή όσοι είδαν την φάση. Αθώος ο μαινόμενος ταύρος, που αν δεν έτρεχαν πέντε πάνω του θα είχε πλακώσει τον Λούκοβιτς και το μισό Μαρούσι.

Ξεκάθαρη απόφαση - πρόκληση σε κάτι απλό. Δεύτερη συνεχόμενη για τον Παναθηναϊκό, μετά την περυσινή για τη διακοπή στον 2ο τελικό. Άντε να πειστεί ο κόσμος πως είναι κάτι τυχαίο. Ευτυχώς δηλαδή που δεν ζήτησαν και συγνώμη από τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που αποβλήθηκε άδικα από τους διαιτητές για ένα παράπτωμα χωρίς ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως φαίνεται  ξεκάθαρα και στο VIDEO.