Skip to main content

Ζερβός: «Παλεύαμε όλα τα ματς παρά τις ατυχίες που είχαμε»

Για την νίκη επί της Ακαδημίας Ελευσίνας και τους στόχους του Αργοναύτη στο πρωτάθλημα της National League 2, μίλησε στο EOK WEB Radio ο Γιώργος Ζερβός.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας της Ραφήνας μίλησε:

Για τη νίκη επί της Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας: «Χρειαζόμασταν πάρα πολύ μια νίκη, το “κυνηγούσαμε” καιρό. Γυροφέρναμε τα αποτελέσματα, είχαμε κάνει κάποια καλά ματς και με τον Δούκα εντός και με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας. Γενικά τα παλεύαμε όλα τα ματς παρά τις ατυχίες που είχαμε, αφού εδώ και 1.5 μήνα παίζουμε χωρίς τον Κώστα Μανταλβάνο και τον Κώστα Μουμπάρακ, ο οποίος μπήκε την Κυριακή (24/03) στο ματς χωρίς προπόνηση και προσέφερε τα μέγιστα και αυτός για να έρθει αυτή η νίκη».

Για τον στόχο της ομάδας του: «Εμείς θέλουμε ακόμη περισσότερα. Κάθε μέρα ζητάω απ’ τους παίκτες να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε καλή προπόνηση. Στόχος ήταν να μην πέσει κατευθείαν η ομάδα, να πάμε στα play-out. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αυτό, αλλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα τώρα. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να ολοκληρωθεί αυτό και μετά τα play-out είναι κάτι ξεχωριστό, ένα διαφορετικό μίνι πρωτάθλημα, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε κι εμείς αλλιώς».

Για το αν μπορούν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους στα play-out: «Μπάσκετ παίζουμε, όλα γίνονται. Εμάς μας στοίχισαν πάρα πολύ οι τραυματισμοί, πάνω που είχαμε βρει λίγο τα πατήματά μας. Όλο αυτό επηρέασε την ομάδα, αλλά τώρα αρχίζουμε πάλι να ξαναπαίζουμε καλά. Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό των παικτών ότι πρέπει να παίξουμε άμυνα, να κρατήσουμε χαμηλά τον αντίπαλο, κάτω απ’ τους 70 πόντους, ώστε να πάρουμε μια νίκη. Αν το παιχνίδι πάει ψηλά δε θα μπορούμε να “κυνηγήσουμε” το σκορ».

Για το επερχόμενο (30/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας: «Θα κατέβουμε με σκοπό να νικήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια, μας ενδιαφέρει και τι γίνεται στο παιχνίδι του ΚΑΟΚ, αλλά όλα τα ματς παίζουν ρόλο τώρα. Το θέμα για ‘μας είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη η ομάδα. Μας έχουν στοιχίσει πάρα πολύ οι τραυματισμοί. Επέστρεψε ένα παιδί μετά από τρεις μήνες, ο Αλέξανδρος ο Νούτσος και τώρα πάλι έχει θέμα. Έχουμε θέματα τραυματισμών τα οποία προσπαθούμε να τα καλύψουμε εκ των έσω, μπαίνουμε σε άλλες συνθήκες».