Skip to main content

National League 1: Επαναλαμβάνεται το 3ο παιχνίδι ανάμεσα σε Δάφνη και Πανελευσινιακό

Δάφνη και Πανελευσινιακός θα συγκρουστούν και πάλι για το Game 3 των Play Offs του 1ου ομίλου της National League 1, μετά από την εκδίκαση της ένστασης από πλευράς φιλοξενούμενων και έπειτα από κοινή απόφαση των δύο ομάδων.

Μετά την εκδίκαση της ένστασης της ομάδας της Ελευσίνας, για το εκπρόθεσμο καλάθι του Κερασοβίτη, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να επαναληφθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση, το απόγευμα του Σαββάτου (20./4, 17:00), με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου και θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω.  

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των δυο ομάδων:

Πανελευσινιακός

«Μετά την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε η ομάδα μας σχετικά με το εκπρόθεσμο καλάθι του Α.Ο. Δάφνης στο τρίτο παιχνίδι της σειράς για τα play off του πρώτου ομίλου της National League 1, αποφασίστηκε και ορίστηκε η επανάληψη του αγώνα.

Η ομάδα μας έχει ως πάγια θέση ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και ότι οι κανονισμοί υπάρχουν για να τηρούνται, αλλά και ότι σε καμία ομάδα δεν αξίζει να καταδικάζεται από ένα ακούσιο ανθρώπινο λάθος.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι για την προστασία της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, κυρίως όμως του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε θα σεβαστούμε την απόφαση των αρμόδιων οργάνων, δεν θα προσφύγουμε σε άλλο δικαιοδοτικό όργανο και θα αγωνιστούμε κανονικά το Σάββατο 20/4, όπως αρμόζει στον Πανελευσινιακό μας».

Δάφνη

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο.ΔΑΦΝΗΣ

Μετά την σημερινή εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε η ομάδα του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ για εκπρόθεσμο καλάθι μας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς για τα play off του πρώτου ομίλου της National League 1, μετά από σύμφωνη γνώμη και των δυο Σωματείων για παραίτηση από χρονοβόρα ένδικα μέσα , και για ομαλή εξέλιξη των Πρωταθλημάτων αποφασίστηκε και ορίστηκε η επανάληψη του αγώνα Το Σάββατο 20-4-2024 ώρα 17.00 μμ».