Ακολουθήστε μας

A1

Ζντοβτς: «Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας»

Ζντοβτς: «Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας»

Στην «πίκρα» των φίλων της ΑΕΚ στην Κρήτη, που οφείλεται στην ήττα από το Ρέθυμνο, αναφέρθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς, με τον προπονητή της Ένωσης να μιλά παράλληλα για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα και στην ομάδα του. Ήθελαν περισσότερο το ματς, έπαιξαν καλύτερα και είχαν περισσότερη τύχη στο τέλος, παίρνοντας το παιχνίδι. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ήμουν εδώ και τους απογοητεύσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μας υποστηρίζουν αλλά δυστυχώς σήμερα ήταν άτυχη η στιγμή γιατί το παιχνίδι συνέπεσε την στιγμή που ήμασταν κουρασμένοι και είχαμε τραυματισμούς. Ελπίζουμε και την επόμενη φορά που θα έρθουμε να είναι κοντά μας».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε τα εξής: «Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά η πατρίδα μου μας πλήγωσε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε από το 1ο λεπτό. Νομίζω ότι γενικά τον τελευταίο καιρό έχουμε μία πρώτη στην απόδοση μας. Δεν έχουμε την φρεσκάδα και την δημιουργία που είχαμε. Μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο, όπως οι αλλαγές, η κούραση και άλλα. Νομίζω δεν δείξαμε αυτό που έπρεπε. Το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν καλύτερο σε όλους τους τομείς και το ήθελε περισσότερο. Κέρδισε δίκαια. Ελπίζω αυτό να είναι ένα μάθημα για να βελτιωθούμε για το μέλλον».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για A1