Ακολουθήστε μας

HOT NEWS

Βραβεύει Κομποδιέτα και Παπαμακάριο ο Φάρος

Βραβεύει Κομποδιέτα και Παπαμακάριο ο Φάρος

Ο Φάρος Κερατσινίου αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο (25/3) τον Δούκα, σε ένα ματς στο οποίο θα είναι αντίπαλος με δύο παίκτες που φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας.

Ο λόγος για τους Μανώλη Παπαμακάριο και Δημήτρη Κομποδιέτα, οι οποίοι στο περιθώριο της αναμέτρησης, θα βραβευθούν από την διοίκηση του Φάρου, για την προσφορά τους στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου, στο πλαίσιο του Σαββατιάτικου(25/3) αγώνα της ομάδας μας με το Δούκα, θα βραβεύσει δύο αθλητές, τον Μανώλη Παπαμακάριο και τον Δημήτρη Κομποδιέτα οι οποίοι αποτέλεσαν μέλη του Φάρου μας τα προηγούμενα χρόνια.

Οι δύο αυτοί παίκτες με την παρουσία τους στην ομάδα μας αποτέλεσαν βασικά «κύτταρα» της επίτευξης των περσινών και προπέρσινων στόχων του Φάρου. Ο Μανώλης Παπαμακάριος αγωνίστηκε την περσινή μαγική σεζόν ενώ ο Δημήτρης Κομποδιέτας τις περιόδους 2014-2015 και 2015-2016».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για HOT NEWS