Ακολουθήστε μας

Α2

Βλάχος: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»

Βλάχος: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»

Ο Βαγγέλης Βλάχος σε δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Αρκαδικό και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον ΓΣΛ.

Κάθε ήττα που κρίνεται στο καλάθι αφήνει πικρή γεύση, αλλά ζητούμενο σε ένα πρωτάθλημα είναι να μπορείς να την ξεπερνάς και να… αλλάζεις τσιπάκι. Αυτό ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαγγέλης Βλάχος, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΓΣ Λάρισας.

Αναλυτικά:

«Είναι δεδομένο ότι δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Υπάρχει βαθμολογική διαφορά, είναι δεδομένο ότι οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όμως αυτό παράλληλα σημαίνει ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα κι αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους.

Τα παιδιά πρέπει να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα με τον Αρκαδικό και να συγκεντρωθούν στο αυριανό παιχνίδι. Επισημάναμε τα λάθη μας, ξέρουμε τι κάναμε σωστά και τι όχι, και πάμε για να προσθέσουμε άλλη μια νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στην έκτη θέση».

Από την πλευρά του ο Κώστας Μαχαίρας, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του δήλωσε: «Όποιος κοιτάζει τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, κινδυνεύει είτε να παρερμηνεύσει την ικανότητά του, είτε να τον αξιολογήσει με υπερβολικά θετικό βαθμό. Πέντε εμείς, πέντε κι οι αντίπαλοί μας στο παρκέ, πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε υψηλότερο κίνητρο και να πιστοποιήσουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για Α2