Ακολουθήστε μας

HOT NEWS

Στο Κατάρ ο Μανουσέλης!

Στο Κατάρ ο Μανουσέλης!

Οι Ελληνες προπονητές, τα τελευταία χρόνια, έχουν μετατραπεί σε ένα απ’ τα πιο «δυνατά»… εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας, με ακόμη έναν να ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό το Κατάρ! Ο λόγος για τον Μάνο Μανουσέλη, ο οποίος… ξενιτεύεται προκειμένου να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν οι Στέργιος Κουφός, Βασίλης Φραγκιάς και Γιώργος Μπιτζάνης!

Του Παναγιώτη Δρακόπουλου

Ο τεχνικός του Πρωτέα Βούλας, αλλά και ομοσπονδιακός μας τεχνικός στις μικρές Εθνικές, δέχθηκε άκρως δελεαστική πρόταση από την πρώην ομάδα του Στέργιου Κουφού, Αλ Ραγιάν, την οποία έπειτα από πολλή σκέψη έκανε τελικά αποδεκτή!

Ετσι, ο «αρχιτέκτονας» του Πρωτέα αφήνει την Ελλάδα και την ομάδα της Βούλας που πήρε από τη Β’ ΕΣΚΑΝΑ και την έφτασε μέχρι τη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, για να ακολουθήσει τις «σειρήνες» από το Κατάρ, έστω και με λίγη… καθυστέρηση, αφού αυτές… ηχούν στα αυτιά του κάμποσα χρόνια, με το «φλέρτ» να μετουσιώνεται εν τέλει σε «γάμο»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρωτέας όχι μόνο δεν στάθηκε εμπόδιο, αλλά τον διευκόλυνε, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν σαν φίλοι, δίνοντας από κοινού μια υπόσχεση… «Εις το επανιδείν»!

Φυσικά, εκείνοι που πρώτοι έδειξαν το δρόμο στους Ελληνες προπονητές προς τη Μέση Ανατολή, πατώντας τα… αχαρτογράφητα ύδατα του Κατάρ και… διδάσκοντας μπάσκετμπολ, ήταν ο Στέργιος Κουφός με την Αλ Ραγιάν (σ.σ. κατέκτησε μάλιστα το νταμπλ) και οι Βασίλης Φραγκιάς και Γιώργος Μπιτζάνης, που ήταν ομοσπονδιακοί τεχνικοί στην Εθνική Κατάρ, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Πλέον, ήρθε και η σειρά του Μάνου Μανουσέλη να μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό (και δη στη Μέση Ανατολή), αποτελώντας τον επόμενο Ελληνα τεχνικό  που θα γίνει… κάτοικος Κατάρ!

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για HOT NEWS