Ακολουθήστε μας

A1

Στην Σύρο και ο Μάντζαρης

Στην Σύρο και ο Μάντζαρης

Ενα ακόμη αστέρι του ελληνικού μπάσκετ και πρωταθλητής Ελλάδας, θα βρεθεί στο AegeanBall Festival, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να δηλώνει έτοιμος να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του στην Σύρο.

Ο διεθνής γκαρντ λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του και μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα βρεθεί στην πρώτη σεζόν του LG AegeanBall Festival. Είμαι μια σπουδαία πρωτοβουλία! Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Θα είμαστε όλοι εκεί για τον Γιώργο! Είναι η καλύτερη ευκαιρία για λίγες μέρες ξεκούρασης, ώστε να γυρίσουμε δυναμικά στη σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουμε είμαστε φίλοι, παρά το γεγονός ότι είμαστε από διαφορετικές ομάδες. Είναι χρέος όλων μας να βοηθάμε και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο σε τέτοιες κινήσεις».

1 Comment
  • disqus_nO1Noe32Ib

    Αστέρι του ελληνικού μπάσκετ ο ….. Μάντζαρης ; Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα ……..Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για A1