Ακολουθήστε μας

Α ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών ο Άρης Χολαργού (pics)

Στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών ο Άρης Χολαργού (pics)

O Άρης Χολαργού κέρδισε την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ετοίμασε σχετικό αφιέρωμα.

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής συγκέντρωσε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το παιχνίδι με τον Εύνικο, το οποίο ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τις απονομές, με την αρχηγό Χριστίνα Αθανασίου να είναι εκείνη που πρώτη σήκωσε το τρόπαιο στον «ουρανό» του «Αντώνης Τρίτσης». Αναλυτικά όλα όσα είπαν ο προπονητής Σπύρος Γεωργουδάκης και οι παίκτριές του…

Σπύρος Γεωργουδάκης: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, που με άντεξαν όλο τον χρόνο και φτάσαμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Περάσαμε δυσκολίες με τραυματισμούς, δύο χιαστούς μες στη χρονιά, όμως όλες τους δούλεψαν πολύ, πάλεψαν και στο τέλος οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!».

Μαριλένα Γρίσπου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που πήραμε αυτό το τρόπαιο. Ταυτόχρονα, λυπόμαστε που τελειώνει εδώ αυτό το καταπληκτικό ταξίδι. Πιστεύω πως αυτό που μας έφτασε έως εδώ, πέρα από την προπόνηση και τη δουλειά, είναι το ότι ήμασταν πολύ δεμένες μεταξύ μας όλη τη χρονιά, το οποίο είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστο. Νιώθουμε πολύ τυχερές για όλο αυτό που ζήσαμε!».

Χριστίνα Αθανασίου: «Μέσα στη σεζόν περάσαμε καταπληκτικά σαν ομάδα όλες μας, πρώτα απ’ όλα σαν άνθρωποι και μετά σαν παίκτριες. Έγινε πολύ καλή δουλειά και από τους προπονητές και από τη διοίκηση. Με όλη αυτή τη δουλειά που γινόταν το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Κρατούσαμε πάντα μικρό καλάθι, όμως προσπαθήσαμε πολύ για τον τίτλο και τα καταφέραμε. Παλεύουμε πολλά χρόνια ως ομάδα για να χτιστεί όλο αυτό, σήμερα ήταν η ανταμοιβή και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές!».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για Α ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ