Ακολουθήστε μας

A1

Σταυρόπουλος: «Η νέα Ευρωλίγκα θα προσφέρει θέαμα»

Σταυρόπουλος: «Η νέα Ευρωλίγκα θα προσφέρει θέαμα»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, υποστήριξε πως η νέα Ευρωλίγκα θα είναι πιο δίκαιη και ανταγωνιστική, τονίζοντας παράλληλα πως θα προσφέρει περισσότερο θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Παράλληλα, επισήμανε πως παρά το γεγονός ότι το σάλαρι καπ έχει δυσκολέχει όλες τις ομάδες, ο Ολυμπιακός διαθέτι το σκάουτινγκ και την τεχνογνωσία να φέρνεει νέους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24 Radio 103.3:

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Είναι μια νέα εποχή και το άθλημα. Το πρόγραμμα βγήκε χθες, πολύ δύσκολη διοργάνωση, αλλά πιο δίκαιο, πιο ανταγωνιστικό, που θα προσφέρει περισσότερο θέαμα στον κόσμο».

Για το αν είναι καθοριστική η έδρα: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να στηρίξουν την ομάδα από το πρώτο ματς μέχρι το τελευταίο. Ας μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν πέντε εβδομάδες με δύο ματς και η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη».

Για το σάλαρι καπ του ΝΒΑ και τον κορμό που έχει διατηρήσει ο Ολυμπιακός: «Έχουμε κρατήσει τον κορμό και από εκεί νομίζω πρέπει να ξεκινάει κάθε ομάδα. Το σάλαρι καπ έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες, γι’ αυτό το σκάουτινγκ και η τεχνογνωσία παίζει σημαντικό ρόλο και ο Ολυμπιακός έχει τις γνώσεις και τις δυνατότητες σε αυτό τον τομέα».

Για το ταξίδι στο Λας Βέγκας για το Summer League: «Αύριο θα είμαστε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο Λας Βέγκας. Είναι ένα ραντεβού που γίνεται κάθε χρόνο. Όλοι οι παίκτες και οι ατζέντηδες θα είναι εκεί».

1 Comment
  • Konstantinos Kostalas

    έχει δυσκολέχειΤο Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για A1