Ακολουθήστε μας

A1

Περιμένει πρόταση η Κυβέρνηση

Περιμένει πρόταση η Κυβέρνηση

Τη δική της απάντηση έδωσε η ελληνική Κυβέρνηση, σχετικά με την ιδέα να «χτιστεί» το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στο σημερινό ποδηλατοδρόμιο, με το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά της Ένωσης και να αφήνει… υπονοούμενα για πολιτικά «παιχνίδια».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Αθλητισμού ουδέποτε πήρε θέση για την αλλαγή χρήσης του κλειστού ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, γιατί ποτέ δεν τέθηκε επίσημα τέτοιο ζήτημα.Το Τμήμα έχει σταθερές και επεξεργασμένες θέσεις για τα ζητήματα των εγκαταστάσεων, οι οποίες είναι λίγο ως πολύ γνωστές.

Όταν υπάρξει επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση, θα ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και ρεαλισμό, υπερασπιζόμενοι τόσο την ανάπτυξη και τη βέλτιστη αξιοποίηση, όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με γνώμονα την εμπειρία και την τεκμηρίωση που έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε το κυβερνητικό έργο

Οσοι νομίζουν πως είμαστε αφελείς και θα μας χρησιμοποιήσουν για να εκμαιεύσουν βεβιασμένες κινήσεις εκ μέρους μας ή να τραυματίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση παρουσιάζοντας υποτιθέμενη κόντρα, πλανώνται πλάνη οικτρά. Αυτό δεν συνέβη ούτε με τον σύντροφο Κοντονή, ούτε φυσικά με τον σύντροφο Βασιλειάδη με τον οποίο βρισκόμαστε σε συχνή επικοινωνία».

Comments


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για A1