Ακολουθήστε μας

EDITOR PICKS

Παππάς: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει χορτάσει από λόγια»

Παππάς: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει χορτάσει από λόγια»

Ο Νίκος Παππάς μετά την ήττα από την Φενέρ δεν… μάσησε τα λόγια του.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη απέναντι στην Φενέρ και ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του στην NOVA τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά λόγια, από τα οποία όπως ανέφερε «ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει χορτάσει», παρά μόνο ότι οι «πράσινοι» πρέπει να παλέψουν στην Τουρκία.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω καθαρό μυαλό και δεν μπορώ να πω πολλά λόγια. Ημασταν κατώτεροι των προσδοκιών που εμείς δημιουργήσαμε. Δυστυχώς στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει χορτάσει από λόγια. Πρέπει να πάμε στην Τουρκία να παλέψουμε. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός, τόνισε: «Δεν ξέρω. Τι να σου πω; Θέλει ώριμη σκέψη. Δεν είμαι ο αρμόδιος. Σίγουρα δεν κατάφερα να προσφέρω αυτά που ήθελα. Πρέπει να παίξω καλύτερα, να πάμε εκεί και διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για EDITOR PICKS