Γιάννης: «Ο Γκάλης με τον Γιαννάκη είναι οι κορυφαίοι στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ» (pic)Αν υπάρχει κάτι που κάνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους σούπερ σταρ του ΝΒΑ, αυτό δεν είναι άλλο από τον χαρακτήρα του και το γεγονός πως αν και βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, παραμένει προσγειωμένος.

Χαρακτηριστική η ιστορία που βγάζει στην δημοσιότητα η «Boston Herald» σε άρθρο με τίτλο «Θέλετε να μάθετε έναν από τους καλύτερους λόγους που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τόσο καλός - και θα γίνει ακόμα καλύτερος; Χαρακτήρας».

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του άρθρου, Στιβ Μπούλμπετ κάνει αναφορά σε ένα περιστατικό από προπόνηση των Μπακς, στην οποία είχε βρεθεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε στον Γιάννη πως  μπροστά του βρίσκονται οι δύο κορυφαίοι Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, με τον Γιάννη να του… κόβει τον αέρα, λέγοντας πως στον χώρο βρίσκεται μόν ο ένας κορυφαίος! Ο Τζιμ Πάσκι, από το επίσημο κανάλι των Μπακς πρόσθεσε πως ο Γιάννης είναι ο δεύτερος, με τον Αντετοκούνμπο όμως να απαντά χαρακτηριστικά: «Ο Νικ Γκάλης και ο Γιαννάκης είναι οι δύο κορυφαίοι. Όταν φτάσω σε αυτό το επίπεδο, θα σε ενημερώσω!».

Αυτή ακριβώς την ατάκα πήρε και η FIBA σε φωτογραφία που ανήρτησε με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο ίδιος ο Γιαννάκης, με δηλώσεις του, υποστήριξε για τον ηγέτη των Μπακς.

«Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος. Θέλει κάθε ημέρα να γίνεται όλο και καλύτερος. Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί πολλά παιδιά, αν έχουν ταλέντο, δεν θέλουν να δουλεύουν σκληρά. Αλλά βλέπεις τον Γιάννη που είναι πολύ ταλαντούχος, εργατικός και εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να τα βρεις όλα αυτά μαζί».


Αναζήτηση