Ακολουθήστε μας

Α2

«Να μην πέφτει καρφίτσα στο ματς με το Παγκράτι»

«Να μην πέφτει καρφίτσα στο ματς με το Παγκράτι»

Ο Εθνικός υποδέχεται το Σάββατο 18/2 το Παγκράτι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να τους ενισχύσει σε μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Εθνικού, Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε για την επικείμενη αναμέτρηση:

«Ως τώρα έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό: Όλοι, φίλοι, αντίπαλοι, προπονητές και παράγοντες άλλων ομάδων, μιλούν κολακευτικά για το μπάσκετ που παίζουμε, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους αγώνες, για τη μαχητικότητά των παιδιών. Αυτό, όμως, από μόνο του δεν φτάνει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ζητάμε βοήθεια.

Κάθε φίλαθλος, κάθε φωνή, προσθέτει δύναμη. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά κουβαλούν φορτίο. Θέλουν την ενίσχυσή σας, σας θέλουν -σας θέλουμε- δίπλα μας. Στο ματς με το Παγκράτι, το οποίο μην γελιέστε δεν είναι εύκολο και δεν θα μπορούσε να είναι εύκολο μετά από απανωτές ήττες, πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο».

Ο Κώστας Μαχαίρας είπε εκ μέρους των παικτών: «Ο Εθνικός δεν είμαστε εμείς. Είναι ο κόσμος του. Είναι η πηγή της δύναμής μας και σ’ αυτή την πηγή απευθυνόμαστε. Κόντρα στο Παγκράτι πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα. Τα νέα παιδιά -κυρίως- χρειάζονται το χειροκρότημα, την υποστήριξη, το πάθος σας. Τώρα όσο ποτέ…».

Παράλληλα η αντρική ομάδα του Εθνικού έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο εστιατόριο AMIGOS της Γλυφάδας, όπου η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους χορηγούς της.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Θανάσης Ντουζίδης, στον οποίο έπεσε το φλουρί, κερδίζοντας μία Χρυσή Λίρα και αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα σε οποιοδήποιτε προορισμό θα επιλέξει, με την ευχή όλων να είναι εξίσου τυχερός και στο παρκέ.

«Αυτό το κλίμα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας», σχολίασε η διοίκηση του Εθνικού.

 

Comments


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για Α2