Ακολουθήστε μας

BREAKING NEWS

Μένουν Κόρινθο οι Κατσαμάκης, Σταυρόπουλος

Μένουν Κόρινθο οι Κατσαμάκης, Σταυρόπουλος

Διπλή ανανέωση συνεργασίας για τον ΚΑΟΚ, καθώς στο ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν θα παραμείνουν οι Γιώργος Κατσαμάκης και Γιάννος Σταυρόπουλος.

Αμφότεροι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των Κορίνθιων και θα ενισχύσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον πρώτο να επεκτείνει το συμβόλαιό του για πέμπτη διαδοχική χρονιά και το δεύτερο να μπαίνει στον έκτο χρόνο του.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της για 5η συνεχή χρονιά με τον Γιώργο Κατσαμάκη και για 6η χρονιά με τον Γιάννο Σταυρόπουλο. Ο Γιώργος και ο Γιάννος, προερχόμενοι από τις ακαδημίες της Κορίνθου, για άλλη μία χρόνια στηρίζουν το όραμα της διοίκησης για ανάδειξη του κορινθιακού μπάσκετ από αθλητές της περιοχής μας. Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές μας υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

1 Comment
  • Σωκράτης Amsterdam

    καλή επιτυχίαΤο Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για BREAKING NEWS