Ακολουθήστε μας

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εισιτήρια από τον Πρωτέα Βούλας, εν όψει Φάιναλ Φορ

Εισιτήρια από τον Πρωτέα Βούλας, εν όψει Φάιναλ Φορ

Τελευταία ημέρα η Δευτέρα (20/03) για τους φίλαθλους του Πρωτέα που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για το φετινό Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Το συγκρότημα της Βούλας θα αγωνιστεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας στις 24-26 Μαρτίου (Δείτε ΕΔΩ το νέο πρόγραμμα), και θα ήθελε να έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του. Όπως αναφέρουν, με σχετική ανακοίνωσή τους, οι άνθρωποι του Πρωτέα οι φίλοι τους που θα ήθελαν να κλείσουν θέση στο «Μάκης Λιούγκας» θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (20/03) στη γραμματεία (Λυκούργου 17, τηλ. 2108953823).

Η ανακοίνωση: «Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Πρωτέας Βούλας 24-26 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Η ομάδα μας συμμετέχει στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών και μας χρειάζεται όλους στο πλευρό της. Οι φίλαθλοι του Πρωτέα Βούλας που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδα μας στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας (ημιτελικό και τελικό) θα πρέπει να δηλώσουν το όνομά τους και τον ΑΔΤ στη γραμματεία του συλλόγου μέχρι τη Δευτέρα (20/03)».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για ΓΥΝΑΙΚΕΣ