Ακολουθήστε μας

Α2

Οικονόμου: «Απόλυτη εμπιστοσύνη σε παίκτες και κόσμο»

Οικονόμου: «Απόλυτη εμπιστοσύνη σε παίκτες και κόσμο»

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Οικονόμου, τόνισε πως εμπιστεύεται απόλυτα τους παίκτες του και τον κόσμο του «Ιστορικού».

Ο Νίκος Οικονόμου σε δηλώσεις του εξέφρασε την εμπιστοσύνη στους παίκτες του και την ανάγκη για να μείνουν όλοι ενωμένοι ώστε να φτάσει ο Πανιώνιος στο «3 στα 3» στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Σ’ αυτή την φάση πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε μια ομάδα που σε οκτώ μήνες έχουμε κάνει μόνο δυο ήττες και σε ένα δεκαήμερο κάναμε άλλες δυο. Οπωσδήποτε είναι κάτι που δεν μας έχει συμβεί και πρέπει να το διαχειριστούμε. Αυτό που απαιτείται είναι να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και όλοι ενωμένοι για να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος να κάνουμε ταμείο» υποστήριξε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

Στην συνέχεια εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες της ομάδας: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά, στον κόσμο μας ότι θα είναι δίπλα μας, ο πρόεδρος Ίωνας Βαρουξάκης είναι δίπλα μας και πρέπει να έχουμε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο».

Για τον τραυματισμό του Σάκη Καρύδα: «Ο τραυματισμός του Καρύδα μας συγκλόνισε όλους και η επιθυμία πρέπει να είναι τεράστια και για τον Σάκη. Είναι ένα πολύ βασικό γρανάζι για την ομάδα μας, θα ανταπεξέλθουμε σ’ αυτή την δυσκολία και αυτό πρέπει να το κάνουμε και για τον Σάκη» κατέληξε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για Α2