Ακολουθήστε μας

Α2

«Εξαιρετική ατμόσφαιρα, καταπληκτική η στήριξή σας»

«Εξαιρετική ατμόσφαιρα, καταπληκτική η στήριξή σας»

Τον κόσμο του, για τη δυναμική παρουσία του στο ΔΑΚ Τρίπολης σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι του, ευχαρίστησε ο Αρκαδικός.

Οι παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου λύγισαν στην παράταση από τον Αμύντα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α2, με τους φιλάθλους τους πάντως να κερδίζουν και πάλι τις εντυπώσεις για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση: «Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του Αρκαδικού θέλουν να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε κάθε έναν από εσάς που βρεθήκατε στο ΔΑΚ Τρίπολης  και δημιουργήσατε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για την ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Αμύντα. Για άλλο ένα παιχνίδι η στήριξή σας ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτική, για άλλο ένα παιχνίδι μάς δώσατε τρομερή ενέργεια για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η στήριξή σας σημαίνει πολλά για εμάς και θέλουμε να σας δούμε και στις επόμενες αναμετρήσεις για να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για Α2