Ακολουθήστε μας

A1

Ευτυχία… στην παραλία για Κάμινγκς! (pics)

Ευτυχία… στην παραλία για Κάμινγκς! (pics)

Ο Ουίλ Κάμινγκς κατάφερε να ακούσει το «ναι» από την αγαπημένη του, Νέι, στην οποία κατέθεσε πρόταση γάμου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, με τον «άσσο» του Άρη να είναι συγκινημένος από την εν λόγω στιγμή και να μην κρύβει τα συναισθήματά του, στη σχετική δημοσίευση που έκανε στο Instagram.

«Στην ηλικία των 16 ετών, γνώρισα αυτή την όμορφη νεαρή κυρία που έκλεψε την καρδιά μου από την αρχή. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στο πέρασμα των χρόνων, όμως η αγάπη ήταν πάντα εκεί και ποτέ δεν έφυγε. Η καρδιά μου ανήκει και θα ανήκει για πάντα σε σένα. Με κάνεις χαρούμενο με έναν τρόπο που κανένας άλλος δε μπορεί. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί όποτε σε χρειαζόμουν και για το γεγονός πως είσαι η καλύτερή μου φίλη. Είναι η ώρα να κατακτήσουμε τον κόσμο, με σένα δίπλα μου ως σύζυγο. Σε αγαπώ για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

At the age of 16, I met this beautiful young lady that stole my heart from the start. We’ve had our ups and downs throughout the years but the love has always been there and never left. My heart belongs to you and always will. I told you that you were going to be stuck with me forever when we were teenagers. Now I get to show you how serious I am about us. You make me happy in a way nobody else can. Thank you for always being there when I needed you and being my best friend. God definitely had something to do with this love story that nobody else can understand. Time for us to take over the world with you as my wife. I love you babygirl forever eva!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Cummings (@willcummings) στις

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για A1