Ακολουθήστε μας

BLOGGERS

Έχει κίνητρο

Έχει κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι ταυτισμένος με το Κύπελλο Ελλάδος. Πάντα έβρισκε κίνητρο και αυτό τον οδηγούσε στην «κούπα». Αυτή τη φορά το κίνητρο είναι ακόμη πιο μεγάλο. Οι «πράσινοι» καλούνται να πάρουν αύριο (5μ.μ., Novasports 2) το τρόπαιο στο «σπίτι» του «πάλαι ποτέ κραταιού αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ Άρη.

Το «τριφύλλι» που είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ την τελευταία 20ετία καλείται να κάνει αυτό που ξέρει καλά και να πετύχει τον στόχο του, προσθέτοντας άλλο ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του.

«Ο άνθρωπος είναι λιγότερο ο εαυτός του όταν μιλάει ως ο εαυτός του. Δώσ’ του μια μάσκα και θα σου πει την αλήθεια» έλεγε ο Ιρλανδός συγγραφέας Όσκαρ Ουάιλντ και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού Superfoods ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να δει τους παίκτες του να επιβεβαιώνουν στο παρκέ την υπεροχή τους, χωρίς να χρειαστεί με «μεταμφιεστούν».

Διαβάστε το μπλογκ του Γιάννη Πάλλα στο SPORTIT.

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για BLOGGERS