Ακολουθήστε μας

BREAKING NEWS

Δρακόπουλος : «Κρίσιμο το παιχνίδι με Αστακό, συνεχίζει ο Αλεξανδρής»

Δρακόπουλος : «Κρίσιμο το παιχνίδι με Αστακό, συνεχίζει ο Αλεξανδρής»

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην κορυφή της Α2, με τον ενθουσιασμό να είναι στα ύψη, αλλά ο Βαγγέλης ΑΛεξανδρής και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως το αυριανό (22/4, 17:00) παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού είναι το κρισιμότερο της σεζόν.

Ο λόγος είναι απλός, αν χάσει ο Ηρακλής θα βρεθεί και πάλι σε θέση πλέι οφς, και στο 0-2 από τον πέμπτο Αστακό, και αυτόματα όχι μόνο δεν θα σκέφτεται άνοδο, αλλά θα δυσκολευτεί να περάσει και την ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσει του και ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Δρακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον «ArenaFM 89.4» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ έβγαλε είδηση τονίζοντας ότι ο Ηρακλής θα συνεχίσει με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο.

«Το ματς με τον Αστακό είναι πολύ πιο κρίσιμο από το παιχνίδι με τον Φάρο, διότι ο Αστακός έχει το κίνητρο και αν μας κερδίσει θα κάνει το 2-0 και δημιουργεί προϋποθέσεις. Αντιθέτως στον Φάρο συμφέρει να βγούμε πρώτοι, για να φύγουμε από την μέση.

Tα παιχνίδια μέσα στο Ιβανώφειο είναι ξεκάθαρο ότι τα κερδίζει η ομάδα χάρη και στη βοήθεια του κόσμου της. Ο κόσμος κάνει τη διαφορά.

Η ομάδα είναι κομπλέ αλλά λίγο κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και άλλες ομάδες είναι κουρασμένες αλλά εμάς φαίνεται περισσότερο λόγω και της ηλικίας των περισσότερων αθλητών. Όμως τα παιδιά θα τα καταφέρουν».

Για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Έχουμε έναν προπονητή που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας. Σιγά-σιγά χτίζουμε κάτι καλό και λογικά θα παραμείνει και του χρόνου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γνωρίζει πολύ καλύτερα της Α1 από την Α2. Αν δεν έχει καμία πρόταση από το εξωτερικό, είναι δεδομένο ότι θα μείνει, το έχουμε συζητήσει».

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για BREAKING NEWS