Ακολουθήστε μας

BLOGGERS

Αντρίκεια κούπα

Αντρίκεια κούπα

Η ειλικρίνεια και οι καθαρές κουβέντες είναι δυο πράγματα που αποτελούν το βασικό συστατικό μιας συμφωνίας. Όταν αυτά παύουν να ισχύουν, η συμφωνία τινάζεται στον αέρα.

Ο Νικολό Μακιαβέλι έλεγε πως «η υπόσχεση που δόθηκε ήταν μια αναγκαιότητα του παρελθόντος. Ο λόγος που δεν κρατήθηκε είναι μια αναγκαιότητα του παρόντος». Η φράση αυτή του Ιταλού διανοούμενου περικλείει όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με το θέμα του γηπέδου του τελικού Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κάνοντας μια κίνηση που δύσκολα γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δέχθηκε να διεξαχθεί ο τελικός στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, συμφωνώντας με τον Άρη και την ΕΟΚ στο θέμα των εισιτηρίων.

Όμως, οι Θεσσαλονικείς πονηρά σκεπτόμενοι θέλησαν να «κιτρινίσουν» το γήπεδο με συνέπεια το κλειστό να θυμίζει αγώνα πρωταθλήματος και όχι έναν τελικό Κυπέλλου, όπου τα εισιτήρια είναι μοιρασμένα.

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και δεν τρέφουμε αυταπάτες, όπως παρατηρεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα και ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, ο Άρης προσπάθησε πέρα από το δεδομένο πλεονέκτημα της έδρας που είχε να αποκτήσει και αέρα στην εξέδρα. Και το πέτυχε…

Διαβάστε το μπλογκ του Γιάννη Πάλλα στο SPORTIT

Αφήστε το σχόλιο σας


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για BLOGGERS