Ακολουθήστε μας

Επισήμως στα Τρίκαλα ο Πατ Γιουιν jr

Τα Τρίκαλα προχώρησαν στην επισημοποίηση του "γάμου" τους με τον Πατ Γιουιν jr.

Ο γιος του «θρυλικού» άσου του ΝΒΑ, Πάτρικ Γιούιν και η ομάδα της Θεσσαλίας ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρεις και επισημοποίησαν την συμφωνία τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο γιός του θρύλου του ΝΒΑ Patrick Ewing θα ενισχύσει την προσπάθεια της Aries  Trikala BC στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο ύψους 2.04 Patrick Ewing είναι 29 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Όπως και ο πατέρας του αγωνίστηκε με το κολλέγιο Georgetown φορώντας μάλιστα το Νο 33.

Στα draft του 2008 επελέγη στο Νο 43 από τους Sacramento Kings. Tα δικαιώματα του μεταφέρθηκαν στους Houston Rockets για να ακολουθήσει και πάλι τελικά τα βήματα του πατέρα του καταλήγοντας  στους New York Knicks. Αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Υόρκης για να μεταπηδήσει μετά στην D League όπου αγωνίστηκε με την θυγατρική των Knicks, Reno Bighorns.

Αγωνίστηκε ακόμη στην D League με Sioux Falls Skyforce και Iowa Energy. Το 2012 πέρασε τον Ατλαντικό και αγωνίστηκε με την Γερμανική Telecom Baskets Bonn ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ.

Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Charlotte Bobcats στην summer league.

Ο Patrick Ewing Jr είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τζαμάϊκα, τόπο καταγωγής της οικογένειας του όπου γεννήθηκε άλλωστε και ο πατέρας του.

Αναμένεται στα Τρίκαλα μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να τεθεί στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη».

Comments


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για ΤΡΙΚΑΛΑ BC