Ακολουθήστε μας

Κιριλένκο: "Να πάω σε μια πραγματική ομάδα, ανεξαρτήτως χρημάτων"

Δεν δελεάζεται από τα χρήματα ο Αντρέι Κιριλένκο και δεν θα επιλέξει αν θα πάει στο NBA μ' αυτό το κριτήριο… Εκείνο που θέλει ο Ρώσος σούπερ σταρ είναι η νέα του ομάδα να έχει φιλοδοξίες να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «SovSport.ru» ο Κιριλένκο εμφανίστηκε αινιγματικός για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα πει ναι στην πρόταση εκείνη που θα έρθει από ομάδα του NBA που θα διεκδικεί με αξιώσεις το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

«Έχω πολλές προτάσεις από το NBA. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μόνο μία λύση. Είναι σε πλεονεκτική θέση, καθώς δεν χρειάζεται να βιαστώ για να πάρω μια απόφαση. Έχω χρόνο στην διάθεσή μου, δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, ειδικά από την στιγμή που έχω συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ. Η μοναδική πρόταση που θα αξίζει να σκεφτώ για να πάω στο NBA , δεν θα σχετίζεται με τα χρήματα αλλά με την γενικότερη κατάσταση. Πρέπει να είναι από μια πραγματική ομάδα, με αληθινό προπονητή, μεγάλες φιλοδοξίες που να φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Μια τέτοια μεταγραφή θα είχε νόημα και λογική, αλλά δεν θέλω απλά να βάλω μια υπογραφή, να περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιό μου και μετά να γυρίσω σπίτι μου».

Comments


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για NBA